2022 Hlas jak zvon

18.08.2022

Pátek 14.10. 16:00 - 20:00 Hlas jak zvon, aneb jak rozeznít svůj hlas a správně o něj pečovat - MgA. Jitka Doubravová. Společenský sál ŠK. 200Kč / 100kč (studenti, ZTP). Kapacita 12 účastníků.

Je tvůj hlas po delším mluvení vyčerpaný, unavený?

Nemáš svůj hlas správně posazený?

Máš jej slabý, tichý, nebo zastřený?

Cítíš nezdravý tlak či napětí v oblasti krku a hlasivek?

Máš strach mluvit na veřejnosti, tréma ti stáhne hrdlo a přitom máš toho tolik co říct?

Provedu tě s lehkostí a jemnou péčí nenáročným tréninkem a ukážu ti, jak poskytnout jemnou péči svému vzácnému hlasovému nástroji.

Hlasová dílna pro ty, kteří svůj hlas, svůj jedinečný nástroj používají v rámci svého povolání, nebo chtějí svůj projev na veřejnosti vylepšit, zbavit se zábran a bloků. Pro všechny, kteří si chtějí udělat dobrodružnou výpravu do krajiny našeho hlasu.

Pojď se mnou rozeznít svůj hlas jako zvon!


MgA. Jitka Doubravová - absolventka DAMU, herečka a lektorka kreativního a zážitkového vzdělávání. Věnuje se práci s hlasem, propojováním zvuků, tónů a slov s pohybem, tělem, srdcem a duší, pracuje s dechovými technikami. Zabývá se autenticitou našeho projevu, hledáním a objevováním naší přirozenosti. Jejím současným tématem je projev na veřejnosti, odbourávání strachů, trémy a osvojování si správných hlasových technik.

Platby probíhají přes goout.cz (odkaz zde) Pokud svou neúčast ohlásíte nejpozději 10 dnů před konáním dílny, bude Vám vráceno 80% z účastnického poplatku / Pokud je dílna již plně obsazena a přesto chcete zkusit štěstí, staňte se náhradníkem (v obou případech pište na slovoslet@seznam.cz nebo volejte 606513234 M.Sýkorová).

Slovoslet / Dny poezie a mluveného slova Strakonice
Všechna práva vyhrazena 2018
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!