2022 Herecký seminář: Od formy k pravdě

18.08.2022

Sobota 15.10. 10 - 18h Herecký seminář: Od formy k pravdě - Vít Malota, multifunkční sál Muzea Středního Pootaví. 200Kč / 100kč (studenti, ZTP). Kapacita 10 účastníků, věk 16+

Čeká nás intenzivní nahlédnutí na dovednosti herecké a interpretační. Od krátkých textů, dialogů se přesuneme k výstavbě situace a obsažení herecké postavy. Budeme hledat míru mezi řemeslným uchopením a upřímností na jevišti. Dílna je určena zkušenějším divadelníkům, ale i těm, kteří se zatím prknům vyhýbali v domnění, že nejsou nic pro ně. Pravdivost může být sdělná i z úst úplných začátečníků. 


Vít Malota se narodil ve Zlíně, vyrůstal ve Strakonicích. V současnosti dokončuje studium režie na pražské DAMU. Jako literární kritik spolupracuje s časopisem Host. Je porotcem divadel a recitátorů na celostátních přehlídkách amatérského divadla. Věnuje se mimo jiné i lektorské činnosti. Jako režisér a interpret spolupracuje s Českým rozhlasem. Publikoval například v časopisech Tvar, Host, Texty a dalších. Je laureátem Literární ceny Františka Halase za rok 2020. 


Platby probíhají přes goout.cz (odkaz zde) Pokud svou neúčast ohlásíte nejpozději 10 dnů před konáním dílny, bude Vám vráceno 80% z účastnického poplatku / Pokud je dílna již plně obsazena a přesto chcete zkusit štěstí, staňte se náhradníkem (v obou případech pište na slovoslet@seznam.cz nebo volejte 606513234 M.Sýkorová)

Slovoslet / Dny poezie a mluveného slova Strakonice
Všechna práva vyhrazena 2018
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!