2021 Improvizace pro pedagogy

30.07.2021

Pátek 15.10. 16h, Improvizace pro učitele - Mgr.Jan Mrázek. Místo bude upřesněno. 200Kč.

Divadelní improvizace očima pedagogů: jak pěstovat vlastní dovednost spontánního jednání v učebním procesu, jak rozvíjet tvůrčí dovednosti v žácích, jaké improvizační techniky lze použít ve výuce a na jakých principech to vše stojí? 


Jan Mrázek - divadelní lektor, písničkář. Student Katedry výchovné dramatiky DAMU a Pedagogické fakulty UK. Minulý rok strávil převážně v Polsku, nejdříve studující režii v Krakově a poté zpívající a tancující v karanténě ve venkovském Teatru Węgajty. Muzikant, pro něhož je muzika každodenní jógou. Člen kapely DOTmy a tvůrce vlastní autorské muziky. Jinak lektor hudební, herecké improvizace a hlasové výchovy. Často též přítomen v různých funkcích na přehlídkách mladého a amatérského divadla (Dětská scéna, Wolkrův Prostějov, Jiráskův Hronov...).

Platby probíhají přes goout.cz (odkaz zde bude doplněn) Pokud svou neúčast ohlásíte nejpozději 10 dnů před konáním dílny, bude Vám vráceno 80% z účastnického poplatku / Pokud je dílna již plně obsazena a přesto chcete zkusit štěstí, staňte se náhradníkem (v obou případech pište na slovoslet@seznam.cz nebo volejte 606513234 M.Sýkorová).

Slovoslet / Dny poezie a mluveného slova Strakonice
Všechna práva vyhrazena 2018
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!