2023 Storytelling - možnosti využití v praxi

07.07.2023

Úterý 17. 10. 2023 16:00 - 20:00 Storytelling - možnosti využití v praxi - MgA. Martin Hak. Společenský sál ŠK. 200Kč / 100kč (studenti, ZTP). Kapacita 12 účastníků.

Dílna je ochutnávkou několika vybraných technik pro práci s příběhem nebo jeho částmi ve škole i doma. Určena je hlavně pedagogům a dále všem, které zajímá práce s příběhy. V první kratší části si fofrem odpovíme na otázky "Co je a co není živé vyprávění příběhů?" a "Co to umí?" Ve druhé delší části si pak vyzkoušíme některé techniky vypravěčského řemesla. Čeká nás např. šest přístupů k řešení zádrhele, dva druhy uzlů, kterými drží příběhy pohromadě, technika vloženého příběhu, stvoření postavy, ... Na hloubání i spoustu svěží bžundy se těší vypravěč a učitel vyprávění Martin Hak!

MgA. Martin Hak - absolvent JAMU, profesionální vypravěč. Vede kurzy, dílny i osobní tréninky zaměřené na vyprávění nebo obecněji na práci s příběhem. Pracuje s rodiči, učiteli, knihovníky, s lidmi, co vedou lidi, s divadelníky, psychology, básníky, lektory či faráři. Věří, že příběh a jeho živé vyprávění je tím nejúžasnějším dorozumívacím prostředkem a že vypravěčské řemeslo je tu pro ty, které dorozumívání zajímá víc než komunikace.

Platby probíhají přes goout.cz (odkaz zde) Pokud svou neúčast ohlásíte nejpozději 10 dnů před konáním dílny, bude Vám vráceno 80% z účastnického poplatku / Pokud je dílna již plně obsazena a přesto chcete zkusit štěstí, staňte se náhradníkem (v obou případech pište na slovoslet@seznam.cz nebo volejte 606513234 M.Sýkorová).

Slovoslet / Dny poezie a mluveného slova Strakonice
Všechna práva vyhrazena 2018
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!