2023 Piš. Tvoř. Mluv.

07.07.2023

Pondělí 16. 10. 2023 16:00 - 20:00 PIŠ. TVOŘ. MLUV. - Mgr. Filip KorytaSpolečenský sál ŠK. 200Kč / 100kč (studenti, ZTP). Kapacita 12 účastníků.

Věděli jste, že když se lidí ptali, čeho se nejvíc bojí, smrt skončila na druhém místě? Ano, první příčku obsadil strach z veřejného vystupování. A to se tady pokusíme změnit! Jak na to? Jak poskládat dobrý projev? Čeho si všímat? Na co dávat pozor? Sérií kreativních cvičení a špetkou (věříme, cha cha) líbivé teorie vás provede mistr ČR ve slam poetry, pedagog a moderátor Filip Koryta aka Dr. Filipitch.

FILIP KORYTA (AKA DR. FILIPITCH)

Mistr ČR ve slam poetry a trojnásobný mistr ČR v duo slamu. Narozen stejného dne jako Andrej Babiš či Keanu Reeves. Občasný básník (sbírky Chlípnost, S tebou a bez tebe a Fotogenické problémy), trochu prozaik (autobiografická kniha Falknov Calling), kdysi hudebník (skupiny Friday, Glajstr Duo a diCaprio), častokrát moderátor, vystudovaný pedagog (aprobace čeština/psychologie, čemuž dodnes nerozumí). Miluje vodní meloun, bojí se hadů. Živí se tím, že mluví, případně tím, že mluví o mluvení, eventuálně tím, že se pokouší učit lidi mluvit.


Platby probíhají přes goout.cz (odkaz zde) Pokud svou neúčast ohlásíte nejpozději 10 dnů před konáním dílny, bude Vám vráceno 80% z účastnického poplatku / Pokud je dílna již plně obsazena a přesto chcete zkusit štěstí, staňte se náhradníkem (v obou případech pište na slovoslet@seznam.cz nebo volejte 606513234 M.Sýkorová).



Slovoslet / Dny poezie a mluveného slova Strakonice
Všechna práva vyhrazena 2018
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!